Om oss

En ny generation städ- och restaureringskoncept.

About Washla

Vi har mångårig erfarenhet av att tillhandahålla kvalitativa och noggranna städtjänster.

När ni väljer att anlita oss så kommer ni i kontakt med professionella städare som hjälper er atthålla allting rent och städat med bästa möjliga resultat i åtanke. Med lång erfarenhet av atttillhandahålla städtjänster i Växjö med omnejd så levererar vi både individualiserade ochallmänna städtjänster för alla sorts behov.

Men varför bör man egentligen överväga att anlita städ? Det finns ett flertal väldigt specifika fördelar med professionella städtjänster. Utöver att det är en garanti för att resultatet blirperfekt så är det även ett sätt att frigöra tid till annat. Många personer och företag har denhårda vägen fått erfara att tidskrävande städuppgifter både minskar effektiviteten på övrigaområden, och samtidigt blir en börda för de som måste hålla ordning. Genom att anlita enstädfirma så får man därför många fördelar som på sikt skapar gynnsamma effekter på bred front.

Call us for service

070-725 71 73

...
Rensa bort dina bekymmer
Vi älskar att städa

Vi har 20 års
erfarenhet

Som professionellt och erfaret städföretag specialiserar vi på att tillhandahålla städtjänster till enskilda privatpersoner och företag. Vi har en gedigen historik av att med gott resultat städa i ett flertal orter i Kronobergs län. Genom att alltid anpassa våra tjänster till våra kunders faktiska behov har vi kommit att bli i stor efterfrågan. Då vi alltid väljer de mest skonsamma och även effektiva arbetsmetoderna så minimerar vi slitaget och maximerar resultatet. Med ett brett antal städtjänster är vi övertygade om att vi kan göra det bästa för er, oavsett vilken sorts städning ni efterfrågar.

När ni väljer att kontakta oss så får ni en långsiktig samarbetspartner som alltid värdesätter ert behov av pålitliga städtjänster. Vi är lyhörda för era önskemål och ser alltid till att anpassa oss utifrån ert schema och era önskemål. För oss är det naturligt att värdesätta alla våra kunder.

Möt vår

Professionellt team

Washla är en global praxisgemenskap som underlättar dialog, informationsutbyte och användning av information.

Top